Au început înscrierile pentru clasa pregătitoare din anul școlar 2023-2024.

Unitatea școlară dispune de 15 locuri disponibile.

Despre Școala primară Panda

Școala Panda oferă servicii educaționale complexe la nivel de învățământ primar, dar și preșcolar. Reprezintă mediul educațional ideal pentru cei care vor să urmeze cursurile unei scoli românești, ce are la bază Curriculum Național avizat de Ministerul Educației Naționale.

Motivați de idealuri și valori nobile Școala primară Panda încurajează perseverența, altruismul și autodisciplina pentru integrarea într-o societate dinamică, în strânsă colaborare: părinți, copii, cadre didactice.

Sălile de clasă sunt dotate cu mobilier adecvat vârstei și specificului activităților copiilor din ciclul primar numărul de elevi dintr-o clasă este de maxim 20 de elevi, calitatea actului didactic fiind potențață și pe fondul acestui număr restrâns de copii, ce permite acordarea unei atenții deosebite nevoilor fiecăruia.

Clasa Pregătitoare

Motive pentru a alege Școala Panda

Folosim metode moderne și diverșificate, prin care reușim să aprofundăm ceea ce ne propunem să învățăm.

Mijloacele de învățământ folosite sunt moderne, adecvate nevoilor elevilor: videoproiector, calculatoare, acces la internet, mobilier ergonomic, manuale atent alese, avizate de Ministerul Educației.

Numărul mic, de maximum 20 copii în clasă, permite abordarea diferențiată a conținuturilor, Școala Panda reușind să promoveze învățarea centrată pe elev.

Începând cu clasa I, temele zilnice vor fi efectuate de către elevi în prezența unei învățătoare, în partea a doua a zilei.

Săptămânal desfășurăm cinci ore de limba engleză, comparativ cu o oră prevazută în planul cadru la limba modernă și un opțional de o oră la limba germană.

Activitățile în limba engleză sunt predate prin metode atractive de către profesori calificați cucertificat ce le atestăcompetențele pentru pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge.

Lucrăm intensiv prin lecții zilnice de speaking, listening, reading and writing, dar și prin jocuri interactive ce solicităcooperarea și relaționarea, dialogarea în contexte variate.

Notarea elevilor va avea învedere evoluția lor pe parcursul unui ciclu de învățare, nu doar prestația dintr-o anumită zi și de la o anumită oră.

Mai multe informații despre oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024 puteți afla de aici.

Facebook: https://www.facebook.com/129987103727219/posts/pfbid02kHgoNuWfr8rm6ukaADq947E7wzwSV8xmiHispf6YsNdbbsqHUiEMJQkzaPUCeyCCl/

Instagram: https://instagram.com/scoala.panda?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mail: edu@scoalapanda.ro

Telefon: 0757.334.664

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *