Informaţii generale


Școala Panda și-a deschis porțile în anul 2009 cu nivelul preșcolar, clădind de-a lungul vremii o comunitate PANDA, relații strânse de comunicare atât în rândul părinților cât și în rândul cadrelor didactice. Din 2018 suntem prezenți în sistemul educațional cu învățământul primar, iar azi, avem peste 14 ani de experiență în ceea ce numim sistem educațional românesc și ne dorim să creștem performanța odată cu copiii dumneavoastră ducând-o mai departe la nivel gimnazial.


Misiunea noastră?
Da, încurajăm perseverența, altruismul și autodisciplina pentru integrare și rezistența emoțională, într-o societate dinamică, bineînțeles în strânsă colaborare: părinți, elevi, cadre didactice.


Viziunea noastră?
Tindem spre dezvoltarea unor servicii educaționale de înaltă calitate, prin învățare stimulativă și creativă benefice dezvoltării optime a resurselor interioare ale fiecărui elev. Astfel, la Panda creștem copii și clădim principii de viață, prin responsabilizare și atitudine proactivă.

,,Este esențial ca actul de educație să genereze contribuție socială și să creeze valoare umană, nu doar competențe.”

ŞCOALA ,,PANDA”
↪️Curriculum Naţional;
↪️Ciclul preșcolar acreditat;
↪️Ciclul primar autorizat;
↪️Ciclul gimnazial autorizat;
↪️Numărul maxim de elevi din fiecare clasă este 20, făcând posibilă desfăşurarea activităţilor într-un mediu familial şi sigur cu atenţie deosebită asupra nevoilor fiecărui elev;

↪️Engleză intensiv (3-5 ore pe săptămână);
↪️Cadrele didactice calificate, empatice care caută mereu resurse ce pot sprijini activitatea de la clasă și dezvoltarea armonioasă a elevului;
↪️Comunicarea cu părintele este promptă, informări săptămânale sau ori de câte ori este nevoie, cu privire la situația elevului sau alte observații legate de comportamentul acestuia;
↪️Sistem de motivare pozitivă a elevilor;
↪️Pregătire suplimentară pentru concursuri școlare, olimpiade etc;
↪️Activităţi extraşcolare: excursii, vizite la diverse obiective turistice de însemnătate istorică sau geografică, tabere etc.;
↪️Cursuri opționale (1500-1700) care se pliază pe înclinațiile și aptitudinile elevilor: limbi străine, arte, baschet, dans, karate, șah etc;
↪️Servirea mesei la școală (în regim de catering);
Servicii medicale;
↪️Servicii de consiliere psihologică și orientare profesională, oferite de consilierul nostru școlar cu experiență vastă în acest domeniu;

Pentru anul școlar 2023-2024, conform planului de școlarizare aprobat de Consiliul de Administrație al școlii, ne propunem o clasă a V-a, cu 20 de locuri pentru elevi.

OFERTA CURRICULARĂ:

Școala PANDA din Cluj-Napoca, urmărește ca în fiecare an școlar să eficientizeze procesul de predare-învățare-evaluare pe baza programei din Curriculumul Național. Cadrele didactice utilizează metode moderne și mijloace didactice care oferă ritmicitate și dinamică constantă activității didactice.


⭕Programele CDȘ (opționalelor) sunt elaborate de cadrele didactice în funcție de opțiunile elevilor și a părinților acestora;
⭕Pregătirea suplimentară a elevilor pentru examene, olimpiade și concursuri școlare;
⭕Desfășurarea unor activități extrașcolare variate și de interes general și educative pentru elevi;

Oferta școlii noastre este diversificată pentru a asigura atingerea standardelor de învățare într-un climat de siguranță fizică și psihică prin promovarea valorilor morale.


Pentru anul școlar 2023-2024 ne propunem următoarea ofertă CDȘ:

Limba engleză (la nivel de Cambridge)
TIC

Program zilnic ~ GIMNAZIU

08.30 – 13.30 Cursuri

13. 30- 14.10 Pauză de prânz

14. 10 – 15.00 Cursuri

15. 00 – 17.00 Cursuri opționale( cluburi)

   TAXĂ ȘCOLARIZARE:

3900 euro/ an școlar, cu posibilitatea de a achita:

integral cu o reducere de 5% până la sfârșitul lunii septembrie sau
semestrial în 2 rate

– în 10 rate egale


ACTIVITĂŢI EXTRAŞCOLARE/ EXTRACURRICULARE/OPȚIONALE
Desfășurarea unor activități extracurriculare bine alese este benefică pentru orice elev și pentru familie în general. Prin activitățile extracurriculare alese de cadrele didactice, elevii noștri învață munca în echipă, autodisciplina și abilitățile sociale, precum și cum să respecte autoritatea, să se distreze, să își facă prieteni și să devină lideri. Astfel, periodic, în funcție de nevoile depistate în rândul copiilor se vor desfășura activități extracurriculare care răspund fidel acestor nevoi educaționale.
În același timp identificarea de noi interese și înclinații este importantă pentru dezvoltarea viitoare a elevilor noștri, permițându-le acestora să găsească domenii de care sunt pasionați. Pe lângă cunoștințele/ abilitățile și competențele pe care la obțin în mod normal prin participarea la cursuri în timpul programului normal al școlii elevii pot opta să urmeze unul sau mai multe cursuri opționale/cluburi. Succesul în urma implicării în activități care îi pasionează ajută la crearea respectului de sine și a încrederii elevului.

SĂNĂTATE
Asistenta medicală efectuează triajul periodic la clase și monitorizează procesul de dezvoltare fizică a acestora; acordă asistență medicală în caz de urgențe.

MENIUL/SERVICIUL DE CATERING
Meniul este alcătuit săptămânal în colaborare cu medicul nutriționist, astfel încât elevii să consume zilnic cantitatea necesară de vitamine și proteine luând în considerare nivelul de dezvoltare al acestora și efortul depus.
Prânzul este format din 2 feluri de mâncare: supă/ciorbă și felul doi- o mâncare sănătoasă şi consistentă, care îi ajută pe elevi să dea un randament maxim. Se poate opta pentru gustarea de după amiază.

SIGURANȚĂ:

  • profesor de serviciu atât în curte cât și pe holurile școlii în permanență, în timpul pauzelor;
  • camere de supraveghere cu circuit intern;
  • contract cu firmă de pază care asigură paza și protecția pe tot parcursul programului (8:00- 17:00);

CONTACT:
strada Frunzișului, nr.29
Adresa web: https://scoalapanda.ro/
E-mail: secretariat4@scoalapanda.ro

Tel. mobil: secretariat: 0753.227.285

director: 0757.334.664