Informaţii generale
Școala Panda si-a deschis porțile în anul 2009 cu nivelul preșcolar, clădind de-a lungul vremii o comunitate PANDA, relații strânse de comunicare atât în rândul părinților cât și în rândul cadrelor didactice. Din 2018 suntem prezenți în sistemul educațional cu învățământul primar iar azi, avem peste 14 ani de experiență în ceea ce numim sistem educațional românesc și ne dorim să creștem performanța odată cu copiii dumneavoastră ducând-o mai departe la nivel gimnazial.


Misiunea noastră?
Da, încurajăm perseverența, altruismul și autodisciplina pentru integrare și rezistența emoțională, într-o societate dinamică, bineînțeles în strânsă colaborare: părinți, elevi, cadre didactice.


Viziunea noastră?

Tindem spre dezvoltarea unor servicii educaționale de înaltă calitate, prin învățare stimulativă și creativă benefice dezvoltării optime a resurselor interioare ale fiecărui elev. Astfel, la Panda creștem copii și clădim principii de viață, prin responsabilizare și atitudine proactivă.

,,Este esențial ca actul de educație să genereze contribuție socială și să creeze valoare umană, nu doar competențe.”

GRĂDINIȚA PANDA

 • Curriculum Naţional;
 • Ciclul preșcolar acreditat;
 • Numărul maxim de preșcolari din fiecare grupă este 18, făcând posibilă desfăşurarea activităţilor într-un mediu familial şi sigur, cu atenţie deosebită nevoilor fiecărui preșcolar;
 • Engleză/germană intensiv (zilnic);
 • Cadrele didactice calificate, empatice care caută mereu resurse ce pot sprijini activitatea de la grupă și dezvoltarea armonioasă a preșcolarului;
 • Comunicarea cu părintele este promptă, informări săptămânale sau ori de câte ori este nevoie, cu privire la progresul preșcolarului;
 • Sistem de motivare pozitivă a preșcolarilor;
 • Activităţi extraşcolare: excursii, vizite, spectacole, teatru de păpuși, parteneriate cu diferite instituții, proiecte educative, ateliere de creație
 • Cluburi opționale (15.30-17,00) : limbi străine, arte, dans, karate, șah etc;
 • Servirea mesei în regim de catering ;
 • Servicii medicale;
 • Servicii de consiliere școlară privind dezvoltarea personală oferite de consilierul nostru școlar cu experiență în acest domeniu;

Pentru anul școlar 2023-2024, conform planului de școlarizare aprobat de Consiliul de Administrație al școlii, ne propunem două grupe mici a câte 17 preșcolari.

OFERTA CURRICULARĂ:

Curriculumul Național stă la baza procesului de predare-învățare-evaluare, vizând activități din domeniile: Limbă și comunicare, Științe, Om și Societate, Estetic și creativ, Psihomotric.
Începând cu grupa mijlocie, programul ,,Da,poți!” vine în completarea programei școlare, cu activități destinate dezvoltării socio-emoționale în ceea ce privește încrederea, înțelegerea, organizarea, perseverența și rezistența emoțională.
Starea de bine a copilului este dată prin dezvoltarea autonomiei, relațiilor cu cadrele didactice și colegii și a învățării prin explorarea mediului.

Pentru anul școlar 2023-2024 ne propunem următoarea ofertă CDȘ:
Limba engleză
Limba germană

Structura unei zile:

07,30 – 08,00 – Primirea copiilor în grădiniţă
08,00 – 08,30 – Activităţi liber alese pe centre
08,30 – 09,00 – Servirea micului dejun
09,00 – 11,00 – Activităţi de învăţare
11,00 – 11,15 – Servirea fructelor
11,15 – 12,30 – Activităţi de învăţare/ Activităţi în aer liber
12,30 – 13,00 – Servirea mesei de prânz
13,00 – 15,30 – Activităţi de relaxare/odihnă
15,30 – 16,00 – Gustarea
16,00 – 18,00 – Jocuri de dezvoltare a aptitudinilor individuale/ Cluburi
18,00 – Încheierea programului

Tipuri de program

07:30 – 12:30 PROGRAM SCURT

07:30 – 13:00 PROGRAM MEDIU

07:30– 18:00PROGRAM LUNG

  DOTĂRI

Grădinița PANDA oferă săli de grupă luminoase pentru desfășurare a orelor de curs, dotate cu materiale didactice specifice desfășurării diverselor activități instructiv-educative:

 • Cabinet medical
 • Sală de mese
 • curte
 • cabinet de consiliere școlară
 • bibliotecă

ECHIPA PANDA
Cadrele didactice sunt calificate, empatice, creative și cu un angajament crescut față de propria dezvoltare profesională.
COMUNICAREA CU PĂRINŢII
Comunicarea cu părinții este foarte importantă. Punem accentul pe o colaborare permanentă, în favoarea copilului, ca o echipă. Consilierul școlar are un rol de facilatator în comunicarea dintre cadrele didactice și părinți. Comunicarea se face printr-o diversitate de metode:

 • Comunicarea telefonică, email, întâlniri individuale;
 • Şedinţele cu părinţii –se organizează periodic;
 • Site-ul şcolii – noutăţi, ştiri, evenimente, informaţii;
 • Secretariatul şcolii – poate oferi informaţii între orele 08:00 – 16:00;
  Întâlniri cu consilierul școlar
 • Email-uri de informare;

SĂNĂTATE
Asistenta medicală efectuează triajul zilnic la intrarea în grădiniță și monitorizează procesul de dezvoltare fizică a acestora.

MENIUL/SERVICIUL DE CATERING
Meniul este alcătuit săptămânal în colaborare cu medicul nutriționist, astfel încât copiii să consume zilnic cantitatea necesară de vitamine și proteine luând in considerare nivelul de dezvoltare al acestora și efortul depus.
Micul dejun este variat. Prânzul este format din 2 feluri de mâncare: supă/ciorbă și felul doi- o mâncare sănătoasă şi consistentă, iar gustarea se servește după-amiază.

SECURITATE:
camere de supraveghere la care au acces părinții;
contract cu firmă de pază care asigură paza și protecția pe tot parcursul programului (8:00- 18:00);

 CONTACT:
strada Mircea Eliade, nr. 30

Adresa web: https://scoalapanda.ro/
E-mail: secretariat1@scoalapanda.ro

tel. mobil: secretariat 0726.699.170

         director   0757.334.664