EDU PANDA vă oferă clase de balet, karate, break dance și yoga. Instructorii și antrenorii noștri, cu experiență în domeniul sportiv, vor ajuta copilul să-și atingă scopul și să își depășească limitele!

BALET

Cursurile dde balet, susținute de profesorii noștri oferă o experiență unică și memorabilă pentru micile balerine. Baletul are numeroase beneficii pentru cei mici, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Este un bun antrenament de Dezvoltare a musculaturii, flexibilității, grației, echilibrului și vor învăța să își îmbunătățească stima de sine.

KARATE

Cursurile de karate îi ajută să învețe ce este respectul față de colegi cât și față de „adversar“. Încadrul cursului de karate se vor desfășura jocuri sportive pentru buna dezvoltare a calităților biometrice specifice și nespecifice( Viteză, rezistență, forța, îndemânare, alergat, săriturile, aruncările, echilibrul, coordonarea, târârea, cățărarea etc).

YOGA

Cursurile de yoga, crează un echilibru și o coordonare care ajută copilul să se elibereze de tot ce a acumulat de-a lungul unei zile. În timp, prin yoga copilul își va dezvolta inteligența emoțională și va avea o mai mare încredere în forțele proprii.

BREAK DANCE

Cursurile dde break dance oferă o direcție caracterizată de mișcări foarte ritmate și promovează dezvoltarea abilității de relaxare a corpului și descărcarea emoțională.

Programul cursurilor din cadrul proiectului EDU PANDA

Detalii și informații: 0753.227.285

E-mail: edu@scoalapanda.ro